Parets ja disposa de dos nous correcans

27/07/2015

El pròxim dilluns, 27 de juliol, coincidint amb la Festa Major d’Estiu de Parets, tindrà lloc la inauguració oficial del dos nous correcans, que estaran situats a la plaça del Mirador de Gallecs i a l’espai verd que hi ha entre el carrer de Víctor Català i el riu. L’acte es farà a partir de les 12 h.

 

L’acte començarà a les 12 h, al correcan de la plaça del Mirador de Gallecs des d’on s’iniciarà una passejada amb gossos fins al l’espai del carrer Víctor Català, on està prevista l’arribada cap a les 12.45 h. Amb motiu de la inauguració s’instal·laran, a tots dos espais, una carpa de l’entitat Help Guap, per promoure l’adopció d’animals, i una carpa de l’Escola de la Natura per promocionar l’Associació protector d’animals de Parets.

 

Els correcans estan concebuts com indrets ben condicionats per permetre l’esbarjo dels gossos en una zona segura i, alhora, afavorir-ne la socialització. Ambdós nous espais disposen d’una tanca perimetral d’una alçària suficient perquè els animals no puguin saltar-la, i de dues portes de tancament automàtic.

 

El manteniment de les instal·lacions es fa diàriament, a més d’un tractament mensual de desinsectació i el seu ús està subjecte a un seguit de normes, que estan escrites als accessos per a informació dels propietaris.

 

L’acció s’inclou dins la campanya cívica “No deixis el marró als altres”, que l’Ajuntament de Parets ha posat en marxa amb l’objectiu de conscienciar els propietaris de gossos sobre la necessitat i la importància de mantenir els espais comuns lliures d’excrements, i de recordar les normes relatives a les mascotes i a la seva tinença responsable.