Matinal d'adopció de gossos

18/01/2016

En el marc de la Festa Major d’Hivern, aquest diumenge 24 de gener, de 10:30 a 13:30 h, tindrà lloc davant del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez, una nova edició de ‘Guau quina matinal!’ per fomentar l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia, organitzada per l’Escola de la Natura amb la col•laboració del centre d’acollida d’animals Help-Guau.


Durant el matí tindrà lloc una desfilada canina, un taller de jocs interactius per jugar amb el teu gos, classes gratuïtes d’iniciació a l’obediència i el concurs ‘Guau, tú sí que vales’ on es podran mostrar les habilitats de les mascotes.


A més, l'associació Help-Guau farà una desfilada de gossos recollits al municipi que esperen ser adoptats. Els animals es lliuraran vacunats, esterilitzats, desparasitats i amb tota la documentació vigent a aquelles persones que vulguin acollir un nou membre a la seva llar.


Aquesta activitat forma part de la campanya sobre tinença responsable d’animals de companyia que el consistori desenvolupa al municipi per tal de fomentar l’adopció i promoure actituds cíviques al voltant de la tinença de mascotes.