XVI Jornades Herpetològiques Catalanes

21/10/2016

Parets acull les XVI Jornades Herpetològiques Catalanes

Del 21 al 23 de novembre, la Societat Catalana d'Herpetologia amb la col·laboració de l'Ajuntament de Parets i l'Escola de la Natura celebra, al Centre de Recursos Empresarials de la Marineta, les XVI Jornades Herpetològiques Catalanes, durant les quals es donaran a conèixer les darreres investigacions realitzades dins del món dels amfibis i rèptils.

Granotes i gripaus, salamandres i tritons, tortugues, serps i llangardaixos seran els protagonistes de la sèrie de ponències i exposicions que es desenvoluparan durant tot el cap de setmana. Les xerrades aniran a càrrec d'investigadors, científics i especialistes del món de l'Herpetologia. L'objectiu d'aquestes jornades és presentar els darrers projectes de recerca, i trobar i plantejar propostes per a la conservació d'aquestes espècies.

Les diferents malalties que pateixen els amfibis arreu del món, així com els efectes del canvi climàtic o la supressió sistemàtica dels espais naturals on habiten, seran motiu d'informació i debat. Paral·lelament a les jornades, es durà a terme un curs d'iniciació a l'herpetologia que finalitzarà amb una sortida nocturna d'observació de les diferents espècies que es poden trobar a Parets.

Per més informació contactar amb La Societat Catalana d'Herpetologia. Sr. Daniel Fernández info@guibernatura.com  tel 637292084, o a l'Escola de la Natura escola.natura@parets.cat  tel 93 562 17 94