Inscripcions obertes per els tallers de Natura en Familia

25/10/2016

Aquesta tardor us proposem un programa d'activitats de Natura en Familia de temàtica ambiental. Concretament aquesta tardor volem convidar-vos a reflexionar sobre la "cultura" del consumisme que ens envolta i per a la que existeixen alternatives més saludables i més sostenibles. Podem allargar la vida d'alguns productes, reutilitzar-los o transformar-los en altres productes abans de reciclar-los.

Taller de Sabó: Fem sabó de pastilla, el de tota la vida. Porteu guants, davantal o roba que es pugui tacar, un tetrabrik usat i net i un got d'oli usat colat varies vegades. Taller adreçat a adults, també poden participar nens majors de 10 anys acompanyats per un adult.                                 

Taller de l'hort a Casa: No importa l'espai que tenim. Hi ha mil maneres de poder gaudir d'un hort ecològic a casa!. Porteu dos ampolles de plàstic iguals (1.5 a 2.0 l). Taller adreçat a adults. També poden participar nens entre 5 i 10 anys acompanyats per un adult.

Taller de reparació de petits aparells elèctrics i electrònics: Teniu una ràdio que no funciona, s'ha espatllat la torradora, la batedora, l'asssecador del cabell o el calefactor i heu de comprar una altra? Us oferim allargar la vida d'aquests aparells aprenent com fer les reparacions més comuns en aquests petits electrodomèstics. Porteu un electrodomèstic que no funcioni per mirar d'arreglar-lo. Taller adreçat a adults. També poden participar nens majors de 15 anys. 

TOTS ELS TALLERS SÓN GRATUÏTS, NOMÉS HEU DE RESERVAR PLAÇA A TRAVÉS DE L'APARTAT D'INSCRIPCIONS DE LA WEB DE L'ESCOLA DE LA NATURA.