Adopta'ns Guau quina matinal!

03/12/2016

El Sot d’en Barriques acull una nova edició de la jornada ‘ADopta’Ns. Guau, quina matinal!’

L’Ajuntament de Parets, a través de l’Escola de la Natura i el Centre d’acollida Help Guau, organitzen una nova edició de la jornada ‘ADopta’Ns. Guau, quina matinal!’ que té l’objectiu de fomentar l’adopció i tinença responsable d’animals de companyia. La matinal tindrà lloc aquest dissabte, 3 de desembre, de 10 a 14 h, a l’espai del Sot d’en Barriques.

Les activitats començaran a les 10.30 h, amb una desfilada de gossos per adoptar recollits per Help Guau a Parets. També hi haurà un taller de jocs interactius per jugar amb el nostre gos, una classe gratuïta d'iniciació a l'obediència bàsica i habilitats canines i el concurs «Guau, tu si que vales», obert a tothom que vulgui mostrar les habilitats de la seva mascota.

La Protectora d'animals de Parets oferirà informació sobre el centre temporal d'acollida d'animals de Parets i sobre el funcionament del voluntariat. També portaran gossos i gats per la seva adopció i samarretes per vendre per tal de recopilar diners per a la cura i el manteniment dels animals recollits.

Durant el matí també es podran veure carpes informatives relatives al món de les mascotes, es farà divulgació de la campanya “El meu ADN m’identifica. Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots” i sobre el protocol a seguir per censar als gossos i per sol·licitar les proves d’ADN.

L’activitat, que té l'objectiu de fomentar l’adopció de gossos trobats a la població, s’emmarca en la nova campanya de civisme que l’Ajuntament desenvolupa al municipi i comptarà amb la col·laboració de Purina i de l’Associació protectora d’animals de Parets – Peluts.