S'amplia el termini de cens de gossos i prova d'ADN gratuïts

11/01/2017

S’amplia el termini per fer les proves d’ADN

L’Ajuntament de Parets ha ampliat el termini per sol·licitar les proves d’ADN als gossos que, fins al pròxim 31 de gener continuarà sent gratuïta si es fa a qualsevol dels quatre centres veterinaris de Parets adherits a la campanya.

Únicament cal presentar la instància a l’Ajuntament, telemàticament o bé sol·licitar-la a l’OAC, emplenar-la i registrar-la, de manera que es deixa constància de la data en la qual s’ha entregat, dins el període de campanya. Els animals que hagin estat censats rebran una placa que conté un codi QR que permetrà la seva identificació.

A finals del passat mes de desembre, ja s’havien presentat 970 sol·licituds de titulars de gossos per acollir-se a la campanya i, a inicis de gener, segons les dades de l’empresa adjudicatària, s’havien fet 910 analítiques.

Les proves s’emmarquen en la campanya de civisme impulsada per l’Ajuntament sota el títol “Qüestió de respecte. Parets c@sa de tots” que abasta diversos àmbits: tinença responsable d’animals de companyia, bon estat de la via pública, recollida selectiva de residus, restes de poda i mobles, grafits i educació viària.