L’Escola de Natura programa dues activitats per commemorar el Dia Internacional de l'Aigua

20/03/2017

Coincidint amb les activitats commemoratives del Dia internacional de l'Aigua, que se celebra el 22 de març, l’Escola de la Natura de Parets del Vallès ha programat dues accions que es duran a terme els dies 24 i 25 de març.

La primera es farà el divendres 24 de març, a les 16.45 h, al parc del Torn, i s’adreça al públic familiar i infantil. Es tracta de ‘La gota clara’, el cicle de l’aigua explicat amb un conte original de Josep Gasulla que narra la història del fabulós viatge d’una gota d’aigua, del Montseny a la selva amazònica.

La segona activitat consisteix en una passejada per la ruta de l'aigua de l’espai de la Torre de Malla, que recorrerà els principal punts d'interès relacionats amb pous, mines, safareigs, rieres i basses de la zona. Serà el dissabte, 25 de març, de 10 a 14 h, amb sortida des de la masia de Can Jornet.

Les dues activitats són gratuïtes, tot i que per participar a la sortida per la ruta de l’aigua cal inscriure’s prèviament. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 562 17 94, o bé consultar la web del centre escolanatura.parets.cat.