Netegem Gallecs! Parets se suma a la iniciativa europea de neteja d’espais naturals

13/05/2017

Un any més, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l'Escola de la Natura i la regidoria de Medi Ambient, s'ha adherit a la campanya Let's clean up Europe, una jornada popular de neteja dels espais d'interès natural, que pretén fomentar la consciència ciutadana respecte a la conservació d'aquests entorns.

La jornada s'ha realitzat el dia 13 de maig i, amb una participació d'una cinquantena de persones, s'ha centrat en la recollida de les deixalles abocades a l'entorn del bosc de La Torre de Malla.  En el transcurs de la matinal s'han recollit majoritàriament envasos, voluminosos, i papers. Els participants han estat els propis usuaris d'aquest indret que coincideixen i recolcen la idea de mantenir net un entorn tan especial per paretans i paretanes com és la Torre de Malla.

Let's Clean up day és una iniciativa europea emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que té l'objectiu de conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i de promoure la recollida d'aquests abocaments il·legals als boscos i entorns naturals. Es tracta d’una experiència didàctica sobre el respecte a l’entorn i la reducció de residus.

 + info Let's Clean Up Europe!