Quarta edició del sorteig "Anar a la deixalleria té premi"

13/05/2017

Amb un primer premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2017

El Consorci organitza, per quart any consecutiu, el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 13 al 28 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Com en anteriors edicions ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, atès que cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis
El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2017, i el segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Dinàmica del sorteig

El dia 13 de maig de 2017 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 28 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases. 

El dia 30 de maig de 2017, a les 14 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les urnes se n’extrauran dues butlletes de les quals en resultaran els guanyadors. 

Les categories de residus vàlides per a la participació en la promoció són les següents: 
- Residus municipals especials. Com per exemple: Bateries, dissolvents, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, olis minerals usats, pintures i vernissos, piles, pneumàtics, etc.
- Residus municipals ordinaris. Com per exemple: ampolles de cava senceres, ferralla i metalls, olis vegetals usats, plàstics, tèxtils, vidre, etc. 
- Residus municipals voluminosos. Com per exemple: electrodomèstics que no contenen substàncies perilloses, ferralla electrònica (ordinadors, petits electrodomèstics, aparells electrònics...), mobles i altres. 
- Altres residus municipals. Com per exemple: fustes, restes de poda o jardineria, runes i restes de la construcció d'obres menors.

bases del concurs