24 de març. Parets se suma a L'hora del Planeta apagant llums

24/03/2018

El dissabte 24, L’Hora del Planeta connectarà a centenars de milions de persones arreu del món perquè actuïn contra el canvi climàtic i la pèrdua de la biodiversitat amb una apagada de llums de 20.30 a 21.30 h.

L’Ajuntament se sumarà a aquesta acció, durant aquest mateix horari, amb l’apagada de la llum de la plaça de la Vila, plaça Dr Trueta i plaça de la Salut. 

 

L'Hora del Planeta

És una campanya de WWF, la major organització internacional independent dedicada a la defensa de la natura i el medi ambient, que té com a objectius conservar la natura, els seus hàbitats i espècies i lluitar contra les amenaces sobre la vida a la Terra.

Aquest moviment va néixer fa 11 anys a Sidney, amb el gest simbòlic d'apagar la llum durant una hora com a mostra de la lluita contra el canvi climàtic.

 Actualment s'ha convertit en una iniciativa mundial en defensa del medi ambient i una crida a mobilitzar-se i a actuar de manera constructiva en defensa del nostre amenaçat Planeta.

Estem sent testimonis. Vivim el període més càlid de la història, amb perllongades onades de calor i sequeres, fenòmens meteorològics extrems cada vegada més freqüents i desplaçaments de pobles a causa del canvi climàtic que, a més, és ja una de les principals causes de pèrdua de biodiversitat.

Perquè tot està connectat, perquè són dues cares de la mateixa moneda, l'Hora del Planeta connectarà a centenars de milions de persones al món perquè actuïn contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

i tu, per que apagues la llum?     #YoApagoPor  #HoradelPlaneta

+ info  L'hora del Planeta