Anar a la deixalleria té premi

07/05/2018

L’Ajuntament de Parets s’ha adherit a la campanya ‘Anar a la deixalleria té premi’ que, per cinquè any consecutiu, organitza el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 7 al 31 de maig totes les persones, majors de 18 anys, que facin ús de les deixalleries podran participar-hi, tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a les instal·lacions donarà dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

En aquesta edició, se sortejaran entre tots els participants un primer premi de dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018 i, un segon premi que consisteix en val per valor de 100 € a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

El sorteig se celebrarà mitjançant un acte públic, el 7 de juny de 2018, a les 12 hores, a la seu del Consorci, al Camí Ral s/n de Granollers.