L'Ajuntament de Parets celebra el dia del Medi ambient

05/06/2019

L'Ajuntament de Parets del Vallès se suma a la celebració del dia del Medi ambient presentant una nova campanya d'estalvi energètic i comptarà amb la implicació de tots els treballadors. 

Durant la Setmana de la Natura es reparteix a tots els equipaments municipals un cartell amb indicacions i consells, per recordar com ser més eficients energèticament.

L’eficiència energètica busca protegir el medi ambient amb un consum més sostenible, reduint l’impacte mediambiental i optimitzant els recursos per tal de consumir només el necessari.

Les emissions de CO2 que enviem a l’atmosfera són cada més grans, per aquest motiu, l’eficiència energètica s’ha convertit en una de les formes més efectives de tenir cura del nostre planeta.

Amb l’objectiu de canviar els hàbits i aportar el nostre gra de sorra per contribuir a la conservació del medi ambient i del nostre entorn des del lloc de treball,  la campanya "La conservació del nostre planeta passa per millorar les nostres accions" ens recorda que els petits gestos sumen!