Es presenta l’aplicació per a mòbils “Natura local, entorn natural de Parets’

25/09/2020

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, i dins de les activitats impulsades per l'Ajuntament, aquest divendres, 25 de setembre, es farà la presentació virtual de l'aplicació per a mòbils 'Natura local, entorn natural de Parets'.

Parets compta amb un seguit d'espais naturals amb una gran biodiversitat pel que fa a fauna, vegetació i paisatges, com ara Gallecs, el riu Tenes o la Torre de Malla, entre d'altres. Per fer valdre tot aquest patrimoni, l'Escola de la Natura va editar uns tríptics amb informació relativa a tot aquest entorn, mitjançant la recomanació d'uns itineraris a peu que recorrien diferents espais emblemàtics del municipi.

A partir d'aquestes publicacions, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'ha posat en marxa l'aplicació 'Natura local' que, en l'apartat 'Entorn natural de Parets', i gràcies al sistema de geolocalització, permet a les persones usuàries incorporar-se a una ruta dins del perímetre de la vila, durant la qual es pot rebre informació sobre diferents punts d'interès natural.

Enguany la Setmana Europea de la Mobilitat té com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebra del 16 al 22 de setembre. Aquest lema vol transmetre la voluntat, expressada per la Comissió Europea, d'arribar a la neutralitat en emissions de carboni l'any 2050.