Parets s’adhereix a ‘l’Hora del Planeta’

27/03/2021

‘L'Hora del Planeta’ és una campanya impulsada per la World Wide Fund for Nature (WWF) que se celebra l'últim dissabte de març de cada any 

 El dissabte 27 de març, de 20.30 a 21.30 h, l’Ajuntament de Parets se sumarà a ‘l’Hora del Planeta’ amb la desconnexió de l’enllumenat a la plaça de la Vila, la plaça del Dr. Trueta i la plaça de la Salut.

Aquesta iniciativa, impulsada per la Word Wide Fund for Nature (WWF), que se celebra l'últim dissabte del mes de març de cada any, consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en què es demana a cases, empreses i comunitats que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora. Amb aquesta acció es vol conscienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra l'escalfament global i la contaminació atmosfèrica, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica. La primera vegada que es va celebrar va ser el 31 de març de 2007 a Sydney i, des d’aleshores, s'hi han afegit més de 7.000 pobles i ciutats d'arreu del món.

Podeu adherir-vos a la campanya com a particulars a través del portal de la World Wide Fund for Nature "L'hora del Planeta"  i seguir el programa especial el mateix dissabte al seu canal de Youtube.  Es farà un recorregut pels paissatges més assombrosos del planeta i de la geografia espanyola on WWF treballa per conservar espais.

Des de fa anys, l'Ajuntament de Parets adopta mesures per reduir les emissions de gasos i ser més eficients, i impulsa accions com la millora de la mobilitat urbana, la recuperació de l'espai per a la ciutadania i el foment del transport públic.