MOBILITAT L'Ajuntament de Parets del Vallès preveu destacades actuacions de millora a la via pública

25/01/2022

En els propers dies es duran a terme diferents treballs de reparació, conservació i manteniment de l'asfalt i la pintura viària als carrers Mossèn Jaume Urgell, Comte Montemolin i Montserrat

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, també responsable de Via Pública, informa que "com sempre, intentarem que les molèsties siguin les mínimes possibles i informarem a tot el veïnat amb detall i amb temps com és habitual. Una de les prioritats del nostre govern és anar posant al dia la via pública, els carrers, places, parcs i jardins del nostre poble. És important pel benestar de les paretanes i els paretans i per a la seva mobilitat i per tenir un Parets més accessible, més amable i millor cada dia".

Si les possibles incidències meteorològiques no la fan variar, la planificació prevista per a les diferents actuacions són: del 28 de gener a l'1 de febrer al carrer Mossèn Jaume Urgell, del 31 de gener al 2 de febrer a Comte Montemolin, i del 31 de gener al 13 de febrer a Montserrat.

Els accessos als carrers on es faran les obres, mentre durin les mateixes, s'obriran al pas dels vehicles del veïnat per poder accedir als seus aparcaments privats.